Disclaimer

De internetsite Vesting Gorinchem is een niet-commerciële site. De inhoud (tekst, afbeeldingen, foto’s en film) wordt niet aangewend voor financieel gewin, maar uitsluitend ter ondersteuning van onze doelstelling (zie de doelstelling onder het hoofd Werkgroep).

Teksten en foto´s op deze site zijn over het algemeen eigendom van de leden van Werkgroep Vesting Gorinchem en zij behouden dus het copyright. Uitsluitend na onze schriftelijke toestemming mogen deze voor uitsluitend niet-commerciële doeleinden worden gebruikt. Vermenigvuldiging van deze afbeeldingen is verboden en beschermd, door nationaal en internationaal recht. Echter, veel afbeeldingen komen uit archieven en zijn vrij van rechten. Bij twijfel, raden wij u aan, om met ons contact op te nemen.

Sommige afbeeldingen op deze site, zijn over algemeen gekopieerd van internet. Wij streven ernaar de bronnen erbij te vermelden, echter zijn deze vaak niet te achterhalen. Eventuele rechthebbenden kunnen zich bij ons melden. Wij zullen dan graag de maker vermelden, of desgevraagd de afbeelding verwijderen.