Terugblik openstelling Vestingbouwwerken

Terugblik openstelling Vestingbouwwerken.

Tijdens de eerste twee weekenden van april, het paasweekend en het startweekend Fortenseizoen 2023, heeft de Werkgroep Vesting Gorinchem diverse vestingbouwwerken geopend voor het publiek. Als werkgroep zijn we zeer tevreden met deze activiteit. In de vestingbouwwerken hebben we tijdens deze vier dagen gemiddeld ruim 300 bezoekers per opengesteld gebouw mogen verwelkomen en hen uitleg kunnen geven over het doel van de gebouwen. We denken dat dit initiatief in de komende tijd herhaald kan worden en we een paar keer per jaar de vestingwerken gaan openen voor belangstellenden. Bijvoorbeeld ook tijdens de komende Open Monumentendag op 9 september. Op onze website www.vestinggorinchem.nl en onze facebookpagina houden we je op de hoogte.


door

Tags: