Opening Fortenseizoen op vestingwal

Genieten van de vestingwal

Dit weekend van 15 en 16 april is het openingsweekend van het Fortenseizoen 2023, daarom zorgen wij ervoor dat diverse bouwwerken op en in de Gorkumse vestingwal, waarvan sommigen normaal gesloten zijn, open zijn en wij aanwezig zijn om nadere toelichting te geven. Je kunt een kijkje nemen in de Caponnière, de VIS-kazemat, de kruitmagazijnen, de Poterne, de molens en het kleine kruitmagazijn. In de VIS-kazemat serveren we zelfs originele kazemattensoep. Op zaterdag van 10 tot 17 uur en op zondag van 11 tot 16 uur. Voor het volledige programma zie de brochure op onze website https://vestinggorinchem.nl/activteiten/pasen-en-opening-fortenseizoen-2023/. Dit is een bericht van de Historische Vereniging Oud-Gorcum, werkgroep Vesting Gorinchem.

 


door

Tags:

%d