Fotoboeken Vesting Gorcum

Fotoboeken Vesting Gorkum

Bij de Pop-up fototentoonstelling InZien van Marcel Köppen in de Botersteeg verkoopt hij, voor weggeefprijzen, zijn restant fotoboeken. Zo ook de titels Veilige Vesting, de versterking van de Gorcumse stadswallen (2002) en Kanjers van de Wallen, de restauratie van de Gorcumse vestigwerken (2004). De boeken zijn al een paar jaar oud maar voor in de Vesting geïnteresseerden nog steeds geweldige informatieve boeken met prachtige foto’s. De inhoud is vooral gefocust op de versterking van de vestingwallen tussen 2000 en 2002 en het renovatieproces van de verdedigingswerken tussen 2001 en 2004. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen en de boeken zijn te koop t/m 9 oktober (zolang de voorraad strekt) van 11-17 uur op woensdag t/m zondag.

Wil je nog meer weten en zien over de vestingstad Gorkum bezoek dan de expositie Vestingwerken en Vestingrampen in en rondom de korenmolen De Hoop en de buskruitmagazijnen van Symposion aan de Dalemwal op woensdag, zaterdag of zondag van 10:00 tot 17:00 uur t/m 2 oktober 2022. De toegang is gratis.

De expositie wordt georganiseerd door de Werkgroep Vesting Gorinchem van de Historisch Vereniging Oud-Gorcum.