Project VIS-kazemat van start met Kok Lexmond/Gorinchem

De uitvoering van het Project VIS-kazemat start deze week en Team Groenvoorziening van de gemeente Gorinchem heeft hiervoor het opgeschoten groen reeds verwijderd. Voor dit project is door de werkgroep een speciale grondkerende constructie ontworpen, om de mooie dikke bomen te kunnen behouden.

Leveren, plaatsen en monteren van de grondkerende constructie en het verdere grondwerk, drainage, kabelsleuf en aansluiting op het bestaande wandelpad wordt geheel als sponsoring uitgevoerd door Kok Lexmond/Gorinchem.

Kok Lexmond is in Gorinchem bekend van de puinrecycling aan de Spijksedijk en langs de A15.
Echter Kok Lexmond doet veel meer, dit bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten.

Het is een middelgrote onderneming met zowel landelijke dekking als daarbuiten, met vestigingen in Lexmond, Gorinchem, Meppel en Kerkrade.

Water infrastructuur in Hoog Dalem, te Gorinchem.

Kok doet o,a, grote infrastructuurprojecten. In Gorinchem is Kok Lexmond betrokken bij de bouw van de wijk Hoog Dalem en is daar verantwoordelijk voor het bouwrijp maken, grondverbetering en de infrastructuur van die wijk.

Grondverzet in Hoog Dalem, te Gorinchem.

Wij zijn heel blij, dat Kok Lexmond zijn beste beentje voor wil zetten voor de Vesting Gorinchem en ons vrijblijvend helpt met het project “openstelling VIS-kazemat”.

Voor meer informatie over Kok Lexmond, zie: https://koklexmond.nl/