Project VIS-kazemat afgetrapt

Heden middag is het project “openstelling VIS-kazemat” afgetrapt met het plaatsen van een informatiebord bij de kazemat, waarop ook nog een oproep staat voor sponsoren en voor vrijwilligers. Die laatsten om te helpen met bezemschoon maken van de kazemat.

Voordat het bord er stond, moest de werkgroep wel zijn naam waarmaken. De gaten voor de palen werden geboord.

Met vereende krachten werden de palen geplaatst.

Uiteindelijk moet het geheel wel netjes waterpas staan.

Met dank aan de mensen van Strago Electro, die voor dit karweitje een middagje vrij hadden opgenomen. Ook met dank aan HG-reclame voor het sponsoren van het informatiebord en Pontmeyer Gorinchem voor de sponsoring van het hout.

Begin september zet aannemer Kok Lexmond / Gorinchem de schop in de grond om de ingang van de kazemat vrij te graven en een aansluiting te maken op het wandelpad. Er is een speciaal plan gemaakt, om hierbij de grote bomen te behouden. Aannemer Kok Lexmond / Gorinchem voert dit project ook als sponsoring uit.

Wij hopen, dat er zich nog wat vrijwilligers aanmelden die een keer op een zaterdag mee willen helpen. Die kunnen zich melden bij info@vestinggorinchem.nl