Sponsor ISERO Gorinchem levert ijzerwaren

ISERO Gorinchem leverde de Werkgroep Vesting Gorinchem als sponsoring voor het project “de restauratie van de VIS-kazemat” de sloten en een deel van de ijzerwaren die nodig zijn om de VIS-kazemat vakkundig te kunnen afsluiten om bijvoorbeeld vandalisme of oneigenlijk gebruik te voorkomen. Een ander deel van de gift bestaat uit ijzerwaren die nodig zijn voor het monteren van het (nog te construeren) replica meubilair in de VIS kazemat.

ISERO Gorinchem streeft naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met de steun aan het project “de restauratie van de VIS-kazemat” van de werkgroep Vesting Gorinchem geeft ISERO Gorinchem blijk van zijn betrokkenheid bij de Gorinchemse samenleving.

ISERO Gorinchem is de ijzerwaren groothandel en dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. ISERO  Gorinchem is gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

ISERO Gorinchem is daarnaast ook specialist in gebouwenbeheersystemen, zoals toegangscontrolesystemen, alarmsystemen, camerasystemen en intercom.

ISERO Gorinchem is gevestigd op industrieterrein Papland
Papland 6
4206 CL Gorinchem 
www.isero.nl