Vestingwandeling compleet gereviseerd

Overzicht route Vestingwandeling

De  vestingwandeling op de telefoon heeft een grote beurt gehad. Alle vertelteksten zijn herzien en ook opnieuw ingesproken. Een enkel filmpje is aangepast en de afbeeldingen zijn gewijzigd of aangevuld zodat deze beter passend zijn bij de tekst.

De rondwandeling in de izi.Travel app

Ook de wat ingewikkelde structuur met diverse verkortingsroutes is eruit. U kunt in deze wandeling instappen, pauzeren en stoppen, waar en wanneer u maar wilt. De App vinkt af bij welke points of interest u bent geweest, en welke nog niet bezocht zijn. U kunt dus altijd zien waar u weer verder kunt gaan, maar u kunt ook ergens anders weer een stukje van de rondwandeling doen.


Om deze nieuwe versie van de vestingwandeling te gebruiken moet u wel de izi.Travel App op uw toestel verwijderen en opnieuw installeren. Een linkje naar de App Store of Google Play vind u hier onder:

Start na het installeren de App en kies “Rondwandeling Vesting Gorinchem” en download de wandeling naar uw telefoon. De App (en onze rondwandeling natuurlijk ook) is GRATIS!

Via bovenstaande QR code komt u direct bij onze rondleiding uit 👍 handig toch?

izi.Travel app icon op telefoon

Tijdens de wandeling hebben sommige telefoons eventjes geen goede GPS-ontvangst door een dicht bladerdak, of slecht weer. In dat geval kunt u de vertelpunten herkennen aan een messing nagel, voorzien van het vestinglogo, aangebracht in het asfalt van het wandelpad of bestrating.

Voorbeeld messing nagel vestingwandeling

Wij wensen u veel plezier met de vestingwandeling. En laat via de reacties eens weten wat u er van vindt. Reacties kunnen natuurlijk ook via email op info@vestinggorinchem.nl Ook aanvullingen en/of verbeteringen zijn van harte welkom.

Stenen Beer bij de Duveltjesgracht, uit de audiotour van de vestingwandeling  Einde bericht.