Vestingwandeling compleet gereviseerd

De  vestingwandeling op de telefoon heeft een grote beurt gehad. Alle vertelteksten zijn herzien en opnieuw ingesproken. Een enkel filmpje is aangepast en de afbeeldingen zijn gewijzigd of aangevuld zodat deze beter passend zijn bij de tekst.

Ook de wat ingewikkelde structuur met diverse verkortingsroutes is eruit. U kunt in deze wandeling instappen, pauzeren en stoppen, waar en wanneer u maar wilt. De App vinkt af, waar u bent gebleven. U kunt dus altijd zien waar u weer verder kunt gaan, maar u kunt ook ergens anders weer een stukje doen.


Om deze nieuwe versie van de vestingwandeling te gebruiken moet u wel de App op uw toestel verwijderen en opnieuw installeren. Start dan de App, kies “Rondwandeling Vesting Gorinchem” en download de wandeling naar uw telefoon. De App is GRATIS!

Tijdens de wandeling hebben sommige telefoons eventjes geen goede GPS-ontvangst door een dicht bladerdak, of slecht weer. In dat geval kunt u de vertelpunten herkennen aan een messing nagel, voorzien van het vestinglogo, aangebracht in het asfalt van het wandelpad of bestrating.

Wij wensen u veel plezier met de vestingwandeling. En laat eens weten, wat u er van vindt, op info@vestinggorinchem.nl Ook verbeteringen zijn welkom.

  Einde bericht.